VANLIGA FRÅGOR OM NYÅRSFESTERNA

VAD ÄR NYÅRSFESTERNA?

Nyårsfesterna är Stureplansgruppens legendariska nyårsfirande då flera av Sveriges främsta nattklubbar lockar gäster från när och fjärran att sammanstråla i ett fyrverkeri av festligheter.

VILKA NATTKLUBBAR INGÅR I FIRANDET?

KAN MAN ÄTA MIDDAG?

Detta år erbjuder vi tyvärr inga supéer på klubbarna, utan hänvisar till någon av våra restauranger som har öppet på nyårsafton.

HUR FÅR JAG TAG PÅ BILJETTER?

Biljetter köper du enkelt och tryggt online hos vår samarbetspartner Tickster.com med undantag för biljetterna till Berns som säljs på Ticketmaster.se.

Tänk på att det lönar sig att köpa biljett tidigt då priserna höjs ju närmare tolvslaget vi kommer.

KAN JAG KÖPA BILJETTER I DÖRREN?

Om det finns biljetter kvar säljs de på Tickster.com till och med kl. 20.00 på nyårsafton. Med reservation för slutförsäljning säljer vi därefter biljetter i entrén till respektive nattklubb under deras öppettider.

GÄLLER BILJETTEN HELA KVÄLLEN?

Köpta biljetter gäller hela kvällen. Vänligen observera att åldersgräns och entrépolicy gäller oavsett om du köpt biljett.

GER BILJETTEN MIG FÖRETRÄDE I KÖN?

Har du köpt biljett har du företräde i kön. Vänligen observera att åldersgräns och entrépolicy gäller oavsett om du köpt biljett.

GÅR DET ATT ÅTERLÖSA KÖPTA BILJETTER?

Köpta biljetter återlöses ej.

GÅR DET ATT BOKA DRINKBORD PÅ NYÅRSAFTON?

Ja! På nyårsafton är många bord bokade sedan länge, men tveka inte att skicka en förfrågan här om ditt sällskap är intresserade så gör vi vårt bästa för att lösa det.

ÄR DET DRESSCODE?

Nyårsafton är ju ett utmärkt tillfälle att leva ut sin högtidligaste fantasi utan att känna sig som en katt bland hermeliner. Så passa på och klä upp dig till tänderna om du så vill. Vårdad klädsel är obligatorisk.

VAD ÄR DET FÖR ÅLDERSGRÄNSER?

Tänk på att följande åldersgränser gäller för entré oavsett om du har köpt biljett.

Ambassadeur: 20 år
Berns: 23 år
Hell’s Kitchen: 23 år
PUSH: 23 år
Spy Bar: 23 år
Sturecompagniet: 23 år